Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Consumul de dulciuri intre mese scade pofta de mancare a copilului ?

Raspuns mamica: "In general consumul de dulciuri scade pofta de mancare.Nu este bine sa ii invatam pe cei mici la dulciuri ,ca odata prins gustul nu veti mai putea sa ii dezvata-ti.Trebuie sa avem grija cate dulciuri trebuie sa le dam daca nu vrem sa nu ajunga sa nu mai manance mai deloc."

Raspuns mamica: "Intre mese sau inainte de mese. Oricum ar fi nu este bine, copiilor li se da dulce dupa masa cand au terminat de mancat, cel mai bine ar fi sa ii dai daca a si terminat de mancat caci astfel va sti ca daca mananca tot va primi bun. Dulcele scade de tot pofta de mancare as putea spune."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.