Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ati inveli un copil de 5 ani cu o paturica electrica?

Raspuns mamica: "Nu, nu am invelit niciodata copiii cu paturica electrica (cu exceptia cand a facut convulsie si l-a invelit la spital deoarece era foarte rece si tremura); in rest nu vad de ce trebuie sa folosesti paturica electrica. Nu stiu nici daca este recomandat."

Raspuns mamica: "Eu, nu as inveli copilul cu patura electrica. Nu vad rostul. Exista multe paturi in comert care mai de care cu imagini din desene, colorate sau din material gros si pufos. In cazul in care pe copil l-a apucat frigul dinr-o data, o baita calda-calda la picioare este excelenta si sosetute in picioare neaprat ma ales daca aveti gresie in locurile frecventate des de copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.