Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Desi e la gradinita cu program prelungit de 2 ani, inca plange cand o las acolo si nu doarme la pranz. Ce sa fac?

Raspuns mamica: "Eu banuiesc ca educatoarea este de vina, un copil care merge la gradinita macar 2, 3 zile pe saptamana, in 2 ani se acomodeaza garantat, poate ca il cearta doamna educatoarea sau il loveste si nu iti spune, poate ca ar trebui sa-i schimbi gradinita sau sa-l dai la program normal."

Raspuns mamica: "Daca in 2 ani de zile nu s-a schimbat nimic si procedeaza la fel ca la inceput, nu prea mai aveti ce face - cred ca nu se poate adapta cu colectivul si cu programul ce i se impune. Discutati cu educatoarele si cu ingrijitoarele si vedeti cum se manifesta dupa ce o lasati la gradinita. Poate doar se alinta, crezand ca daca va plange o veti lua acasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.