Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Lasati aerul conditionat in camera unde sta copilasul? Toata ziua este mai mult in dormitor la noi si avem aerul conditionat pornit si fixat la 21 de grade.

Raspuns mamica: "Nu mamico... sa nu faci asa ceva mai ales daca bebelusul tau este micut. Cand suntem la plimbare sau plecati in alta parte lasam aerul conditionat pornit sa se racoreasca in camera... iar cand ajungem acasa este un aer curat in camera. Il poti lasa pe bebe in alta camera... cat in camera cealalta este da drumul la aer conditionat."

Raspuns mamica: "Nu fac asa ceva mai laes cand copilul meu este inca un bebelus. Pentru copii mici aerul conditionat poate fi foarte periculos. Prefer sa nu! Aerisim camera cand nu suntem acasa, su suntem in alta camera. Momentan inca nu avem aer condtionat din cauza lui bebe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.