Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ati fii de acord ca after schoolul sa fie decontat si de stat ?

Raspuns mamica: "Cine ar spune nu? Dar la cate taxe sunt in ziua de azi in toate scolile (indiferent daca sunt de stat sau particulare) ma indoiesc sa nu mai platim toata taxa si sa ne ajute si statul. Nu vom fii niciodata ca tarile straine cand se pune mult accent pe invatamant."

Raspuns mamica: "Ar fi o idee foarte buna ca after schoolul sa fie deconatat de stat. Daca nu in totalitate, dar macar statul sa plateasca profesorii si sa platesca macar o parte din cheltuielile pentru mancare. Multi parinti si-ar putea astfel permite sa-si lase copilul la after school."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.