Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilul meu are o eczema. Acest lucru inseamna ca este o foarte mare posibilitate sa dezvolte astm si rinita alergica?

Raspuns mamica: "Eczema este o afectiune apielii, care poate fi de natura alergica, rosie, care poate da mancarimi, usturimi, care se poate acoperii de basici care se pot infecta. Deci eczema este o leziune, o buba mai bine spus care nu are nici o legatura cu astmul sau rinita alergica."

Raspuns mamica: "Nu inteleg ce legatura este intre o eczema si astm sau rinita alergica. Cele din urma sunt provocate de raceli netratate la timp, nicidecum de eczeme, care nu sunt decat afectiuni ale pielii. Poti sta linistita, nu exista aceasta posibilitate. Sub nicio forma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.