Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce nu vrea copilul meu de 3 ani sa faca nimic din ce ii spun?

Raspuns mamica: "Pentru ca este la varsta la care considera ca tot i se cuvine lui si ca poate fi autoritar. Daca stie ca poate face ce vrea si nu sunt consecinte va refuza sa faca ce-i spun ceilalti. Explica-i ca trebuie sa faca ceva atunci cand ii ceri si chiar ajuta-l si arata-i cum se face."

Raspuns mamica: "Pentru ca la aceasta varsta vor sa faca ce vor ei si sunt un pica cam rebeli chiar daca sunt inca mici. Incearca sa ii vorbesti pe un ton linistit, calm, cald sa nu mai faca prostii si ca trebuie ca un copil sa isi asculte parintii. Ca daca este cuminte atunci si voi veti fi buni si ii veti face toate poftele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.