Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De cate ori o intrebati pe doamna educatoare / invatatoare despre ce a mai facut copilasul la scoala? Cred ca s-a cam "plictisit" de mine :)

Raspuns mamica: "Da... De fiecare data cand ducem si luam baiatul de la gradinita (cu program prelungit): "Ce a facut Cata azi?, a mancat si el ? a desenat si el azi?". Bine... s-a obisnuit doamna si de cum ajungem ne si spune: "Azi Catalin a domrmit foarte bine si a manacat toata supa, dar nu prea a vrut felul doi :)". S-a obisnuit si la noi asadar."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.