Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ati mancat carne in primele 3 luni de sarcina? Eu nu... am avut niste greturi...

Raspuns mamica: "Sa stii ac am mancat... chiar imi era pofta de carne..si la unele persoane li se parea ciudat! Mancam gratare in timpul... iernii, carne de vita, de porc, de iepure, de oaie... gatita si preparata in fel de fel de retete. Daca se putea sa mananc toata ziua carne."

Raspuns mamica: "Cand am fost gravida cu baiatul nu puteam sa beau nici apa ca o vomam. Carne in primele 3 luni am reusit sa mananc cu mult noroc din partea soartei. Sa va povestesc. Nu piteam sa pap nimic, imi era greata de tot ce mirosea a mancare. Intr-o dupa amiaza am adormit si am visat ca papam piure de cartofi cu o lingura de lemn. Cum m-am trezit, i-am zis sotului si cu viteza luminii mi-a facut piure si carne (desi nu vroiam carne) pe care bineinteles le-am servit cu o lingura de lemn :) Oricum, chiar daca nu ai papat carne in peimele luni, nu e nicio problema. Imprortant e totusi daca ai putut sa papi alte alimene precum lactate, legume si fructe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.