Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreo sugestie pentru a mentine uscat un copil mic pe parcursul noptii?

Raspuns mamica: "Acum nu stiu cati ani are copilul dumneavoastra. Eu una am o fetita de aproape patru ani pe care noaptea inainte de culcare o pun sa faca pisu, iar apoi o culc. Noaptea o iau adormita asa si o pun pe olita si face pisu si asa reusesc sa nu faca pe ea."

Raspuns mamica: "In primul rand, inainte de culcare ii puteti pune un scutec nou, indiferent daca cel de care il schimbati a fost pus cu 2-3 ore inainte. Pentru a nu urina mai mult decat poate sustine pampersul, evitati sa-i dati lichide in timpul noptii. La cateva ore puteti verifica scutecul, pentru a nu dormi ud."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.