Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Pot sa aflu sexul la ecografia de 12 saptamani?

Raspuns mamica: "Dupa experienta neplacuta pe care am avut-o eu cu ecografiile pentru a afla sexul copilului, sfatul meu este sa te intereseze in mod special sanatatea copilului si evolutia sarcinii. Lasa bebelusul sa-ti faca o surpriza placuta. Oricum esti prima care afla."

Raspuns mamica: "Cam devreme as spune pentru a afla sexul copilului, pe la 4 luni jumate 5 mai degraba poti afla sexul copilului si e mai sigur, insa chiar si ecograful se poate inselainsa asta nu inseamna ca e vina medicului, uneori nu poti sa vezi deoarece copilul sta intr-o pozitie care nu-ti da voie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.