Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am cumva semne de sarcina? Nu imi dau seama exact care sunt toate acestea.

Raspuns mamica: "Pai daca ti se face greata dimineata sau daca ametesti sau te simti mai obosita decat de obicei, senzatia de somn, uneori simti nevoia sa mananci ceva anume, o pofta, ti se face greata de la anumite mirosuri sau cand vezi mancare, vomiti dupa ce mananci etc."

Raspuns mamica: "Primul semn mai semnificativ, ar fi starea de rau dimineata, insotita de senzatia de greata si chiar de voma. Oboseala, starea de somnolenta accentuata peste zi, stari de lesin, pofta excesiva la un aliment pe care de obicei nu il poftesti, cam astea ar fi simptomele unei femei insarcinate. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.