Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Am fost operata de chist dermoid. Mai am vreo sansa la un bebe ?

Raspuns mamica: "Eu am o prietena care a fost operata tot de acelasi lucru si doctorul i-a dat sanse de a ramane insarcinata, dar trebuie sa urmeze in continuare tratament si apoi sa incerce. Au trecut cam 3 ani de atunci si abia acum a terminat tratamentul. Nu stiu exact ce a luat si ce a mai facut, dar acum incearca sa ramana."

Raspuns mamica: "Da. Stiu un caz sigur, finalizat cu gemeni. Nu-ti pierde speranta. Dupa ce te vindeci completa si uiti prin ce ai trecut, s-ar putea sa vina si ceasuri mai bune. Cred ca peste ceva timp ne vei intreba ce mananca un bebe de 2-3 luni. Sper sa ne dai vesti bune."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.