Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Bebelusii care sunt hraniti la san au nevoie de multivitamine?

Raspuns mamica: "In primul rand laptele matern ii ofera copilului toate vitaminele, mineralele si imunitatea de care are nevoie un copil mic. Nu este necesar sa ii mai dati vitamine si minerale atata timp cat el va fi hranit la san, eventual ii puteti da fructe mai multe."

Raspuns mamica: "Nu, un copil mic mai ales nu are nevoie de vitamine nici daca ar manca lapte praf caci si laptele praf contine vitamine, minerale etc. si si chiar daca ar manca lapte de vaca tot nu trebuie sa-i dai multivitamine, fierul si calciul si vigantolul-D3- sunt singurele care poti sa le dai unui bebelus si asta doar la recomandarea medculului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.