Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Mamici voi ce mai faceti ca sa nu va plictisiti cand sunteti acasa?

Raspuns mamica: "Nu am timp sa ma plictisesc. Daca te referi la perioada cat am stat in concediu de creste copil, citeam foarte mult tot ce prindeam pe langa treburile ce le aveam de facut. Insa nu neglijam nici filmele. Si acum oricat as fi de ocupata tot imi fac timp sa citesc o carte pentru sufletul meu sau sa vad un film care-mi place in mod deosebit. Timp sa fie ca plictiseala niciodata."

Raspuns mamica: "Cu doi copii... unul la gradinita si unul la scoala... sincer nu prea am timp sa ma plictisesc.. dupa ce pleaca cei mici... ma apuc de curatenie... poate si de spalat rufe... de facut mancare... si hopa ca se face ora 12 si trebuie sa ajung la gradi si la scoala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.