Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum determinam un copil sa renunte la biberon ? Pentru ca nu vrea.

Raspuns mamica: "Stiu ca este greu sa determini un copil sa renunte la biberon, dar nu ar trebui sa il fortezi. Cand va fi pregatit o va face singur. Ar trebui de asemenea sa ii cumperi canite in culori vesele, cu personajele preferate, cu pai daca ii place, si sa ii arati cat de distractiv este bautul din astfel de canite."

Raspuns mamica: "Sa-i dea sa bea din canuta, sunt sticlute si canute de acelea speciale pentru copii, care sunt pentru trei varste, cu tetina, cu cioc si cu pai, incearca incet, incet sa-l inveti intai cu canuta cu cioc, apoi cu aia cu pai caci lor le place sau pur si simplu din cacuta obisnuita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.