Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ceaiul de frunze de zmeura are vreun efect asupra travaliului?

Raspuns mamica: "Da, ceaiul de zmeura este bun mai ales bun in ultimul stadiu al travaliului pentru ca grabeste travaliul daca este baut in doze puternice si in cantitati mari, poate fi baut cu miere, zahar, suc de fructe caci are efect, nu este bun insa de baut pe timpul sarcinii."

Raspuns mamica: "Eu am inteles ca ceaiul de zmeura este bun pentru incordarea uterului, in timpul contractiei s-ar incorda si mai tare uterul astfel scazand timpul travaliului. O prietena mi-a spus ca a baut ceai de zmeura trei seri inainte de a naste si totul a decurs foarte bine si foarte repede."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.