Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum as putea sa-i fac un program copilului meu de 6 luni?

Raspuns mamica: "Poti incerca de exemplu sa ii faci un program de somn; este foarte benefic pentru bebelus somnul la ora fixa. Incearca sa il culci doua - trei zile la aceeasi ora si o sa vezi ca dupa aceea va ajunge sa doarma singur la ora stabilita. Sau un program de masa!"

Raspuns mamica: "Trebuie sa incerci sa iti stabilesti un orar si sa il respecti pe cat posibil. Se stie ca bebeii se obisnuiesc repede cu rutina. -ii dai mesele la aceeasi ora -iesi la plimbare la aceeasi ora -baita la aceeasi ora -daca obisnuiesti sa vizitezi bunicii respecta ora -daca obisnuiesti sa te intalnesti cu alta mamica -mersul la magazin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.