Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand pleci cu un bebe in vacanta, ce nu trebuie sa lipseasca din bagaj ?

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa-ti lipseasca cel putin doua schimburi, chiar daca e o deplasare de o zi vreo, cinci scutece si un pachet de servetele umede, siropul pentru temperatura, unguentul pentru iritatii, babetele, lingurita si castronelul lui bebe sau biberon cu tetine, un termos in care sa mentii apa incalzita daca ii dai lapte praf, hainute subtiri si groase, paturica ... deci te cam muti ... eu asa fac chiar si cand merg pana la mama in cartierul alaturat, mai bine sa le ai decat sa ai nevoie si sa nu fie de gasit ... parerea mea."

Raspuns mamica: "Daca copilul este mic vei avea nevoie de mult mai multe lucruri. Ar trebui intodeauna sa nu iti lipseasca niciodata din geanta de voiaj medicamentele, biotics baby pentru a evita constiptia, hainute de schimb, biberoanele daca inca suge, cremele solare daca mergeti la mare, termosul pentru apa copilului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.