Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ati folosit pompa pentru san? Recomandati-mi ce tip sa imi cumpar?

Raspuns mamica: "Eu am avut la primul bebe cea mai ieftina pompa de san de la primii pasi. E buna, si am folosit-o si dupa 2 ani si 8 luni pentru cel de-al doilea bebe. Asta de la primii pasi are si recipient de pastrat lapticul. Tot la prima nastere mi-a mai cumparat sotul o pompa de san de la Chicco ca aveam probleme cu sanul stang, mi se retrasese sfarcul si bebe nu putea sa prinda sa pape. Dar asta de la chicco am folosit-o doar ca sa dau drumul la picatura de lapte si uneori ca sa imi golesc sanii cand ma dureau, nu are recipient de pastrare si are para de cauciuc pentru muls."

Raspuns mamica: "Eu am folosit una manuala si a fost ok. Dupa ce a crescut bebele nu am mai avut nevoie de ea. Era marca Avent, mi se pare - am dat-o mai departe la o prietenta! Ma gandeam prima data la una electrica, dar nu cred ca as fi suportat-o sa-mi bazaie la sani, asa ca am renuntat!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.