Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru laringita repetata a unei mamici (cred ca in fiecare luna am cate una), ce remedii mi-ati recomanda? As prefera ceva naturist.

Raspuns mamica: "Contra laringitei eu recomamd ceaiuo de musetel (infuzie) doua cani pe zi. Pe langa ceai sa iei si sirop de patalgina de la farmacie sau mai nou am vazut si in hipermaketuri in zona cu produse naturiste. Evita sa mananci alimentele prea reci sau prea fierbinti, fumatul activ sau pasiv, alcoolul, condimentele prea iritante. De asemenea nu uita sa te hidratezi zilnic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.