Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ecografia Doppler afecteaza bebelusul?

Raspuns mamica: "In primul rand trebuie stiut faptul ca ecografiile nu afecteaza in nici un fel dezvoltarea copilului si nici nu pune in pericol sanatatea. Nu bradiaza, doar radiografia. Ecografia este pe baza de sunete deci este inofensiva, stati fara grija. Nu va faceti griji nu este periculoasa puteti intreba si medicul ecograf."

Raspuns mamica: "Desi majoritatea medicilor ginecologi sau cei care fac ecografiile spun ca aceste ecografii sunt inofensive, s-a demonstrat ca uneori, ultrasunetele si radiatiile, desi sunt slabe, pot agrava starea micutului aflat in pantece. Oricum, nu poate crea ceva grav."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.