Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum se manifesta anorexia nervoasa la copii ?

Raspuns mamica: "Anorexia nervoasa stiu ca este o tulburare alimentara care duce la refuzul de a se mai alimenta, la malnutritie. Primul semn este refuzul mncarii, apoi obsesia ca se ingrasa, la femei duce la lipsa a cel putin trei menstruatii. Anorexia poate fi cauzata si de un eveniment nefericit din viata respectivei persoane."

Raspuns mamica: "Nu cred ca poate fi vorba de anorexie nervoasa la copii. Pur si simplu te simti prost in pielea ta, refuzi mancarea. Nu poate fi asa ceva real in cazul unui copil sub 1 an. Poate ii dau dintisorii si de aceea nu papa, sau il doare gatul, in nici un caz anorexie nervoasa!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.