Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu nu doarme in timpul zilei. De ce?

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca are pana intr-un an nu cred ca e bine sa nu doarma in timpul zilei macar o data, adoarme-l in brate sau pe picioare, sta-i langa el pana adoarme, la varsta asta ar trebui sa doarma macar 2,3 ore pe zi, ai mei dormeau si de 2, 3 ori cand aveau pana intr-un an."

Raspuns mamica: "Acum sunt copii intre copii, cel mai bine ar fi sa incerci tu sa il adormi in alt fel, poate sa incerci sa il legeni pe picioare sau poate leganat in brate, multi copii adorm foarte usor asa, sa ii canti, sa ii povestesti poate adoarme. Nici fetita mea nu prea dormea ziua decat o jumatate de ora."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.