Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunteti si mame singure? Cum cresteti copiii?

Raspuns mamica: "Personal nu sunt singura insa cunosc multe mamici care isi cresc singure copiii si parerea lor este ca mai bine singura decat cu cineva care nu te poti intelege, decat sa vada copilul lucruri intre parinti care nu ar trebui vazute mai bine sa stea cu mama sau cu tata. Daca insa sunt alte motive pentru care ii cresti singura trebuie sa ii explici si copilului atat cat poate el sa inteleaga."

Raspuns mamica: "O mamica singura la apel. II cresc cu dragoste, pentru ca i-am dorit foarte mult. Nu este usor, invatam impreuna pe parcurs, dar e atat de frumos! Cantam, desenam, facem curatenie, mergem la film, hotaram meniul.... toate astea impreuna. Ce nu fac impreuna cu cei 3 copii? Nu plang impreuna cu ei cand vad ca nu-mi ajung banii de la un salariu la altul. Si nu sunt necajita impreuna cu ei cand vad ca si-ar dori ceva si nu stiu cum sa le cumpar. Lucrurile astea le fac singura, pentru ca ei trebuie sa stie ca au pe cine se baza in orice moment din viata lor. E dificil, dar e atat de frumos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.