Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Urmariti horoscopul domnei Urania? Nu eram fan, dar am inceput sa fiu :)

Raspuns mamica: "Eu pot sa zic ca il cam urmaresc si mi se potriveste cat de cat ... Chiar am inceput de la un timp sa am incredere in horoscopul doamnei Urania, mi se pare cat de cat real, in unele privinte, nu in toate. Eu de obicei nu prea aveam incredere in misticism."

Raspuns mamica: "Da, urmaresc de regula horoscopul doamnei Urania pentru mine ceea ce mi-a zis a fost adevarat ce a zis asa mi s-a intamplat parerea mea sau din punctul meu de vedere este cel mai bun horoscop ...cate o data cand zice ceva ce e nasol zic ca nu se poate sa fie asa dar pana la urma se dovedeste a fi adevarat"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.