Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum imi incurajez copilul sa inceapa sa vorbeasca normal?

Raspuns mamica: "In primul rand copiii isi imita parintii sau bunicii - depinde cu cine locuiesc sau cine se ocupa de ei in majoritatea timpului. Vorbiti-i clar, raspicat si corect gramatical, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Faceti impreuna cateva exercitii de dictie."

Raspuns mamica: "Copilul va vorbi cand va fi pregatit, unii copii vorbesc mai devreme si merg mai greu altii merg mai repede si vorbesc mult mai tarziu; al meu are 6 ani si nu vorbeste corect toate cuvintele, am vazut si de 7, 8 ani care vorbesc stalcit, ar trebui sa-l corectezi cand greseste si sa-l pui sa spuna cum e corect pana spune daca poate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.