Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce tematica e potrivita sa-i serbez ziua la 7 ani?

Raspuns mamica: "Ii poti serba ziua cu o tema din desene animate, nu este asa mare ... Eu as vedea care este desenul lui preferat sau personajul preferat si as face o petrecere de ziua lui pe aceasta tema. Daca ai posibilitatea sa aduci si un clovn, ar fi perfect!"

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa fie copilul intrebat. Trebuie avuta grija si stabilit ce anume vrea ca ei sunt schimbatori si sa nu pregatesti o tema si apoi cu 2 zile inainte sa te trezesti ca vrea un alt personaj la petrecere. Cel mai bine este sa fie implicat in organizare si pe langa sa ii pregatesti mici suprize."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.