Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Trecerea de la san, la biberon, se face treptat ?

Raspuns mamica: "Da, se face treptata deoarece poate fi traumatizant. Asa spun doctorii pediatrii si psihologii ca ar trebui treptata facuta trecerea de la san la biberon ca sa fie mai putin traumatizanta. Asta in cazul in care iti va lua laptele praf, deoarece exista copii care nu vor laptele praf altii nu iti mai mananca deloc lapte dupa ce este intarcat."

Raspuns mamica: "Da, binenteles. Acum, depinde cat are bebelusul tau ca eu am trecut de la san direct la pai si nu a fost deloc greu dar fetita avea aproape 11 luni si baiatul cam 1 an. Important este sa ai multa rabdare si sa faceti totul in joaca, ei invata mult in joaca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.