Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Boboceii de rata cresc bine fara rata? As vrea sa cumpar cativa, dar nu stiu cum se ingrijesc.

Raspuns mamica: "Eu, din ce stiu, da, pot creste si fara rata - mama. Dar vezi mami ca e mult de munca cu ele, fac mare mizerie prin toata curtea si vei avea de adunat mult. Si cand cresc sunt foarte galagioase. Oricum, eu zic ca poti lua puisori fara probleme ca sa ii cresti."

Raspuns mamica: "De obicei toti puii cresc mai bine alaturi de mama lor.... dar nu neaparat. Eu am scos ratuste la closca si le-am luat deoarece le calca si le omora. M-a gandit ca e mai bine fara closca, si s-au adaptat. Dar trebuie sa le tii la caldura, nu pe beton si nu le pune apa multa cat sunt mici. Pot raci. Eu le puneam niste paturi rele jos, iar in vasul de apa (nu foarte mare) pun o piatra la mijloc sa nu se ude."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.