Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Oare ce am putea face, ca parinti, pentru ca cei ce iau hotararile si dau legile sa inteleaga ca un copil are nevoie de mai mult de 42 de lei pentru a supravietui o luna?

Raspuns mamica: "Din pacate ca la noi nu-i nicaieri! Ar trebui sa le dam lor 42 de lei plus salar minim pe economie cu rate la banci si 2 copii intretinere la un apartament cu 2 camere sa vedem daca se descurca. Eu nu cred, dar din pacate nu avem cum sa ii convingem. Doar cine stie cum niste plangeri pe la uniunea europeana sau stiu eu!"

Raspuns mamica: "Cu 42 de lei nu ai ce face pentru un copil, ca sa nu mai zic ca suma asta nu poate intra in nicio cheltuiala pentru casa. Eu le-as propune astora smecheri din guvern, parlament etc o luna de zile sa traiasca cu 42 de lei - 42 de lei ocazie speciala doar pentru necesarul de mancare fara utilitati, rate etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.