Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pot ramane insarcinata chiar daca folosesc ovule contraceptive?

Raspuns mamica: "E prima data cand aud asta dar eu nu cred ca se poate. Am auzit ca cu anticonceptionalele mai poti ramane insarcinata dar cu pilule nu. Nu stiu poste fi posibil. Nici pe astea nu mai avem asa mare baza. Cel mai bun si sigur mai ramane steriletul. Consultati totusi un doctor specialist."

Raspuns mamica: "Nici un contraceptiv nu este sigur suta la suta. Se poate, desi sunt rare cazurile. Daca ai ramas insarcinata, probabil ca ai luat medicamente care au interactionat cu compusii ovulelor si le-au atenuat actiunea. Si excesul de cafea poate avea astfel de efecte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.