Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cand se introduce oul in alimentatia copilului ?

Raspuns mamica: "Oul este un aliment foarte bogat in proteine, vitamine, nutrienti, si nu trebuie sa lipseasca din alimentatia nici unui copil. Galbenusul de ou poate fi introdus in alimentatie de la varsta de 8 luni iar albusul poate fi introdus dupa ce copilul a implinit 1 an."

Raspuns mamica: "Eu i-am introdus copilului meu oul prima oara la varst de 1 an, doar galbenusul la inceput amestecat cu iaurt, apoi treptat i-am adaugat si albusul. Majoritatea il introduc mai tarziu deoarece nu este un aliment usor de digerat, chiar daca este bogat in calciu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.