Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pregatim copilul pentru intarcare ?

Raspuns mamica: "In mod normal si recomandat de catre toti medicii pediatri si psihologi este ca intarcarea sa se faca treptat, nu dintr-o data. Ii dai azi putin, maine mai putin si asa mai departe deoarece o oprire brusca nu ii va face bine deloc ba din contra poate ramane marcat, traumatizat."

Raspuns mamica: "Intarcarea poate fi traumatizanta pentru copil de aceea trebuie sa fii pregatita psihic pentru asta, poti incepe prin ai da mai putin; de exemplu de 2 ori pe zi, daca esti la munca cu atat mai bine sa nu te vada copilul, sau poti sa il lasi o saptamana la parinti, asa ii va fi mai usor daca nu te vede."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.