Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Unde gasesc o centura pentru hernie ombilicala ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu ,deoarece am vazut la farmacie cand ii cautam unei prietene pentru fetita ei care avea aceeasi problema .Am gasit la farmaciile Sensi Blu,dar cred ca exista la toate farmaciile din oras.Costa acum 3 ani in jur de 10 ron ,acum depinde si de farmacie ,dar nu este scumpa."

Raspuns mamica: "Eu am vazut dar nu mai stiu exact la ce farmacie. Nu este scumpa, dar nu se gaseste peste tot in toate farmaciile. Ce sa ti spun cred ca trebuie sa incerci la mai multe farmacii si ele intre stiu unde poti gasi. Cam grea misiune, dar nu imposibila."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.