Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu de 10 luni nu vrea sa doarma noaptea. O sugestie ?

Raspuns mamica: "Incearca sa ii canti, asta il va ajuta. Fa-i masaj. Leagana-l daca e nevoie. Inainte de culcare da-i ceai de tei, este linistitor si il poate ajuta. Si spune-i o poveste. Vocea ta sigur il va linisti si il va face sa adoarma. Fiica mea prefera sa o legan si sa ii cant un cantecel."

Raspuns mamica: "Incearca alta metoda sa il faceti sa doarma. Poate ar trebui sa il leganati pe picioare o perioada de timp mai mare sau mai repede, multor copiile place sa fie leganati foarte repede, sau sa il leganati in brate, sau sa ii spuneti o poveste, un cantecel. Puteti inceca sa ii dati ceai de tei, sau 2,5 mililitri de Ketof care ajuta sa doarma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.