Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Dati-mi un sfat despre somn, copilasul meu nu prea ma lasa sa dorm noaptea.

Raspuns mamica: "Incearca sa afli care este cauza care il determina sa nu doarma noapatea. Poate este prea odihnit, poate ii este teama de intuneric, pe la 4 ani apare aceasta frica, banala pentru noi, dar foarte serioasa pentru el. Trebuie sa-l tratezi cu blandete, sa-l faci sa se simta in siguranta noaptea."

Raspuns mamica: "Buna, In primul rand daca ai scris la categoria intre 1 si 4 ani, inseamna ca este destul de marisor pentru a-i face un program de somn. O data pe zi, la pranz este suficient. Daca nu rezolvi asa nimic, incearca sa iti dai seama din ce cauza se trezeste asa des si elimina cauza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.