Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

A pastrat cineva sangele ombilical intr-o banca?

Raspuns mamica: "Eu nu l-am pastrat, nu am recoltat celule stem, insa daca as fi putut, daca mi-as fi permis cu siguranta ca as fi facut-o. Cred ca nimic nu este mai important decat sanatatea copiilor mei, si, mai ales ca sunt boli care nu se pot trata altfel; se merita sa recoltezi aceste celule stem."

Raspuns mamica: "Da, noi le-am recoltat, dar din pacate in momentul recoltarii din neglijenta cadrelor medicale s-au infectat cu un virus din spital si nu-l putem folosi, cei de la banca de celule au hotarat sa-l pastreze in regim de carantina in speranta ca pot gasi un antidot. Am inteles ca se pot recolta celule si din primul dintisor de lapte care ii cade copilului - as vrea sa ma interesez pentru ca sunt de parere ca e foarte bine sa fie acolo pentru orice eventualitate. Daca o sa mai am un bebe cu siguranta o sa recoltez, asta pentru linistea mea sa stiu ca am facut totul pentru a-i ocroti!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.