Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Dupa 7 luni de sarcina ati mai calatorit pe distante mai lungi?

Raspuns mamica: "Eu am calatorit, pot sa spun ca m-am si simtit bine. Daca te simti bine poti merge si la un drum mai lung, ar fi bine sa fii insotita, bineinteles ca ai cat de cat conditii - sa mergi cu masina, nu cu trenul sa stai in frig. In ultima luna este recomandat sa stai acasa, linistita!"

Raspuns mamica: "Da, chiar pe la 7 luni am plecat la parinti in Italia, m-am reintors in decembrie in tara si in ianuarie am nascut. (cu avionul am fost) La mare cu masina aproape in fiecare weekend (bz-cta) Si naveta bz -gl cu trenul aproape zilnic ca sa ajung la facultate. Deci am calatorit mult si a fost ok."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.