Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ma dor sanii foarte tare. Poate fi acest lucru un semn de sarcina?

Raspuns mamica: "De obicei in sarcina sani nu prea dor, dar acum depinde de fiecare femeie. In sarcina sani de obicei ii simti mai grei. Mai bine fa testul de sarcina apoi daca costati ca nu esti insarcinata mai bine mergi la un doctor specialist, nu-i rau daca ai consulta si acum un medic specialist."

Raspuns mamica: "Spre exemplu, pe mine nu m-au durut deloc sanii in timpul sarcinii, asa ca nu cred ca este vorba de o sarcina, poate fi vorba de o dereglare hormonala sau poate este timpul sa va vina menstruatia. Astetati si vedeti cum va mai simtiti si daca durerea persista si este mare mergeti la un ginbecolog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.