Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Anturajul poate influenta educatia copilului ?

Raspuns mamica: "Categoric ca da, dar exista si exceptii, asta daca intr-adevar parintii au stiut sa ii insufle ceea ce este corect si etic pentru ei. Daca stiu ce este bine pentru ei nu se vor apuca de nimic rau, dar daca sunt lasati de izbeliste atunci vor avea probleme care vor cauza mai tarziu probleme si mai mari."

Raspuns mamica: "Cred ca anturajul de fapt este cel care ne influenteaza copilul mai mult, incepind cu gradinita as putea spune :), observ cum ai mei ii copie pe unii copii care le plac lor mai mult, din pacate cu cat cresc cu atat e mai greu sa-i corectam si sa-i controlam. Nu putem decat sa speram ca isi vor alege un anturaj bun pentru ei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.