Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce mi s-a subtiat parul de cand alaptez? O fi vreo legatura?

Raspuns mamica: "Se mai intampla din cauza lipsei de calciu, din cauza nasterii, a schimbarilor hormonale a schimbarilor fizice si psihice este normal sa iti cada sau sa se subtieze parul. Poti sa iti iei Centrumaterna este foarte bun, sunt vitamine si minerale care face minuni."

Raspuns mamica: "E normal sa apara probleme din cauza schimbarilor hormonale, stresului, oboselii. Poate ai lipsa de anumite minerale in corp sau poate calciu sau fier. Ia niste vitamine dar ai grija sa fie admise pentru perioada in care alaptezi si incearca sa mananci cat mai sanatos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.