Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cat de repede pot sa-mi fac testul de sarcina?

Raspuns mamica: "Din propria experienta iti pot spune ca la 2 saptamani dupa contactul sexual iti poti face testul si iese pozitiv daca esti insarcinata, insa trebuie sa stii ca poti fi insarcinata si testul sa iasa negativ si chiar daca ai 1 luna de sarcina, sau sa iasa a 2-a liniuta foarte vaga."

Raspuns mamica: "Mie mi-a iesit pozitiv testul de sarcina la doua saptamani dupa ce am ramas insarcinata si se vedea foarte slab cea de a doua liniuta. Cu cat e mai mica perioada cu atat sansele sa redea sarcina sunt mici. Depinde si de testul se sarcina pe care il folosesti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.