Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De la ce varsta n-ar mai trebui un copil sa foloseasca tarcul?

Raspuns mamica: "Tarcul este foarte bun mai ales in perioada cand incepe copilul sa mearga in picioare, deoarece va fii foarte activ, curios, si tu va trebui sa mai faci si alte treburi si asa copilul va fii protejat si nu iti va face multe probleme. Dar atunci cand copilul se va stabiliza pe picioare si va merge bine, nesustinut ar trebui sa nu il mai ti in tarc."

Raspuns mamica: "Daca ai achizitionat deja un tarc, eu zic ca-ti va fii de mare folos. Atunci cand tu ai treaba ii poti da jucarii (care nu-l pot rani) si poti sta linistita ca nu i se poate intampla ceva rau, totusi fii foarte atenta la el si supravegheaza-l pana cand va mai creste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.