Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stresul de la serviciu duce la probleme in cuplu. Este oare adevarat sau doar un paravan sau o scuza pentru probleme atunci cand ele apar?

Raspuns mamica: "Nu e un paravan. Sunt persoane, cum este si sotul meu care inca nu au invatat ca problemle de la serviciu se lasa la usa cand ajunge acasa. Dar il inteleg, dupa peste 12 ore in care este plecat, din care 4 ore naveta cu trenul, restul munca de birou (in care nu doar stai pe scaun si bati la calculator, ci ai mult mai multe responsabilitati), il inteleg si il ascult."

Raspuns mamica: "Se pare ca da, stresul de la locul de munca provoaca probleme in cuplu si poate chiar determina disfunctii sexuale mai ales la barbati. Cateodata se intampla ca datorita problemelor pe care le intampinam la serviciu sau volumui mare de munca si acasa sa fim tot cu gandul la servici si nu mai acordam atentie responsabilitatilor pe care le avem in sanul familiei si de aici apar si problemele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.