Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot trata durerea de dentitie a fiului meu?

Raspuns mamica: "In cazul in care i-a erupt in mare parte dantura - puteti merge la un medic stomatolog pentru a vedea motivul durerii la o varsta atat de frageda. In cazul in care durerea este cauzata de eruperea unei maselute sau a unui dintisor - puteti masa locul inflamat cu un strop de calgel - ii va diminua durerea."

Raspuns mamica: "Il poti masa pe gingii si sa ii dai niste nurofen de exemplu care este ii va ameliora durerea, insa ... atentie!! nu poti folosi mai mult de 3 zile si doar de 3 ori pe zi conform instructiunilor de pe cutie; din cate vad copilul are peste 1 an, daca e mai micut sunt geluri pentru gingii, gingigel de exemplu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.