Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care sunt simptomele depresiei postnatale ?

Raspuns mamica: "Depresia postnatala este o boala ca multe altele care consta intr-o stare de tristete prelungita, adica mai mult de 10 zile care poate fi tratata prin terapie sau prin antidepresiva. Simptomele postnatale sunt: o stare generala proasta, stare de tristete, stari frecvente de plans, anxietate, neliniste, lipsa interesului de a trai viata, interes scazut fata de copil."

Raspuns mamica: "Depresia postnatala poate fi usoara sau mai grava. De regula te simti trista, suparata, iti vine sa plangi mereu, te simti singura, simti ca se prabuseste lumea in jurul tau, ca nu ai ce face si nu-ti gasesti rostul. De regula, iti revii repede o data ce esti in preajma celor dragi, copilul te face sa treci mai repede peste tot."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.