Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum linistesti un copil care plange intruna?

Raspuns mamica: "Un copil plamge cu un motiv asa ca in primul rand ar trebui sa cauti motivul pentru care plange, ori vrea sa-ti atraga atentia si in acest caz ar trebui sa stai mai mult timp cu copilul, daca e al tau bineinteles, sa te joci cu el, sa faceti lucruri impreuna care sunt pe placul lui si sa ai rabdare."

Raspuns mamica: "Mai intai trebuie sa incerci sa ii intelegi plansul, poate vrea sa manance, sau poiate sa fie schimbat sau pur si simplu plange si tu trebuie sa ii vorbesti sa il iei in brate, poate are nevoie de atentie. Dar exista si posibilitatea sa sufere de ceva, sa il doara ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.