Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cumputem scapa de teama de a fi inselate? Oare depinde asta teama asta si de alte lucruri care se intampla in cuplu sau e o tema pe care o avem noi femeile?

Raspuns mamica: "Si eu ma confrunt cu teama aceasta, desi nu am motiv... sunt tanara, sunt frumoasa, am mai si slabit si sunt si femeie gospodina, iar in pat sotul meu primeste ceea ce vrea din partea mea. Daca insa teama mi-ar fi confirmata vreodata, as incheia orice discutie cu al meu, as divorta pentru ca nu as mai putea sa am incredere in el si in casnicia noastra."

Raspuns mamica: "Draga mamica... nu cred ac exista pe lumea asta o singura femeie care sa nu aiba aceasta frica! Frica de a nu fi inselata! Motive pot fi la tot pasul... orice motiv... cat de stupid ar fi... poate fi perfect pentru a te insela. Capul sus si fii mandra de ceea ce esti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.