Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce este benefica diversificarea alimentatiei la bebelusi?

Raspuns mamica: "Sti cum este tu ai manca aceeasi mancare zilnic? Asa este si cu bebelusii, cand cresc au nevoie de mai mult decat doar lapte si vor sa manance si altceva decat mancare lichida. Incearca sa ii si diversifici si feulrile de mancare sa ii faci altceva nou odata la 2 zile."

Raspuns mamica: "Penturu ca un copil nu are dezvoltat stomacul; spre exemplu si nu poate sa digere orice aliment sau unele alimente nu se dau pentru ca pot sa dezvolte alergii; spre exemplu oul sau mierea de albine care da botulism sau arahidele etc., copilul trece prin anumite etape de dezvoltare si daca nu sunt facute corect pot dezvolta probleme mai tarziu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.